Profile

Join date: Oct 29, 2022

About


blox crypto


STORJ

Direct crypto kopen na het installeren van de gratis app. Je stapt al in vanaf 1 euro.

Ethereum

SRM

Nano

Iedereen snapt het. Succesvol getest bij onze (groot)ouders.

Chainlink

WAVES

1. BLOX: Crypto kopen via de #1 cryptocurrency app

Bitvavo: 0.25%

Nieuw in de wondere wereld van cryptovaluta? Begin dan klein, bijvoorbeeld met 10 euro. U kan altijd nog opbouwen.

We raden u eerst aan om de basis van crypto te begrijpen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze cryptopedia. Lees alles over uw favoriete munt, en word in no-time crypto-expert.

bitcoin (BTC)ethereum (ETH)decentraland (MANA)aave (AAVE)storj (STORJ)yearn. finance (YFI)the graph (GRT)binance coin (BNB)

SNX

LINK

Je hoeft alleen de QR-code te scannen op je telefoon.

6. BLOX reviews – Trustpilot

COMP

Loopring‘ BLOX is een product van BTC Direct, de app bestaat sinds 2018 en is gratis te downloaden voor Android en iOS. Met BLOX koop en verkoop je snel en simpel alle bekende cryptocurrency’s.6 nov. 2020

Tezos

Vechain

BLOX review 2022 | BLOX crypto | BLOX app | Financer.com

Nergens voor nodig! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste crypto- en koersnieuws.

Wil je de BLOX-app proberen? Dan kun je met de vouchercode NYMA een starttegoed van € 10,– krijgen. Je dient deze code in te voeren nádat je jouw identiteit hebt geverifieerd. Let op: je mag deze code per persoon maximaal één keer gebruiken.

YFI

Bang iets te missen?

Start met crypto traden!

XLM

SNX

Een beetje een vreemde eend in de bijt zijn stablecoins. Dit zijn coins met een waarde gekoppeld aan een traditionele valuta, denk aan de euro of de dollar.

AVAX

Deals

1,4K beoordelingen

Polkadot

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

Informatie

Voor Apple of Android

Curve

Dydx

ATOM

Storj

Zo werkt dat ook met cryptovaluta. Ziet u bijvoorbeeld dat bitcoin daalt, maar ethereum stijgt? Dan wisselt u uw bitcoin in voor euro’s en koopt u daar ethereum voor. En zit de cryptomarkt in een dipje, dan kunt u uw crypto’s ook weer terug wisselen voor euro’s.

Hoe kan ik cryptocurrency kopen?

PERP

CHZ

Wanneer investeren in crypto?

Ren

BLOX B.V. Wijchenseweg 102, 6538 SX Nijmegen.

Decentraland

SRM

Litecoin

SOL

Aragon

Icon

Waarom doet BLOX het niet?

TRX

Wat zijn crypto’s?

U kan cryptovaluta gebruiken om producten en diensten mee te betalen. Het bekendste voorbeeld hiervan is Thuisbezorgd. Zij accepteren al jaren bitcoin als betaalmiddel. En eigenlijk is vrijwel elk restaurant in Nederland aangesloten. Stiekem kan u indirect dus bij heel veel restaurants met bitcoin betalen!

Neem af en toe uw winst. Stijgen de koersen hard? Dan is het echt niet erg om eens wat te verkopen.

HBAR

Perpetual Protocol

BCH

MATIC

LPT

Vechain

Synthetix

Nieuw

Balancer

Tron

Vechain

Kunstwerken, voetbalplaatjes of zelfs huizen: alles kan een NFT zijn. Met deze unieke token kan jij aantonen dat u eigenaar bent van deze objecten. Dit wordt vastgelegd op een blockchain, bijvoorbeeld die van Ethereum.

Ox

The Sandbox

Nano

Bancor

LTC

Als u zich in de situatie bevindt waarin u Blox op uw computer moet installeren, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. We hebben Bluestacks onder ons.

Chiliz

BAL

Livepeer

DYDX

CRV

ATOM

4. BLOX Crypto en Bitcoin Trading – Apps op Google Play

Identificatie­methode

Vertrouwd door 500.000+ gebruikers

2. Welke soorten crypto’s bestaan er?

MATIC

Ren

Dash

Super snel kopen en verkopen

CRV

Met de handige crypto-app BLOX handelt u razendsnel. Wel met een kleine disclaimer: de markt is jong en is erg beweeglijk. Investeer daarom slechts wat u bereid bent te verliezen en doe altijd uw eigen onderzoek.

HBAR

Kyber Network

Je hebt er ongetwijfeld van gehoord: de populaire BLOX-app waarmee je razendsnel in bitcoin (BTC) kan beleggen. In deze uitgebreide BLOX review kom je precies te weten waarom de app zo’n succes is.

Hoop online klachten

Download de BLOX app

Tron

Beweeglijkheid

ADA

FTM

7. BLOX crypto & bitcoin trading 4+ – App Store

OXT

OMG

U kent nu de basis, maar hoe begint u met cryptovaluta? Hieronder geven we u een aantal algemene tips. Komen ze!

Limieten

Dat kan heel makkelijk met je smartphone! Gebruik daarvoor de app BLOX. Bliksemsnel cryptocurrency kopen, verkopen beheren. Wisselen tussen allerlei apps behoort tot het verleden! Je kan de app downloaden voor Android of iOS.

Rendement verdienen op je coins? Het kan nu bij BLOX met crypto staking! Het enige dat je hoeft te doen is de staking coins te bezitten in je kluis en staking in te schakelen. De beloning stake je gewoon in je zak! Wie zei dat crypto moeilijk was?

Kyber Network

De nr. 1 crypto app van Nederland

De metaverse is een verzamelnaam voor digitale werelden waarin u kan rondlopen en kan praten met anderen. Crypto kan daar een belangrijke rol in spelen. Met crypto’s koopt en verkoopt u digitale stukken land of accessoires. Bekende voorbeelden van metaverse-coins zijn Decentraland, The Sandbox en Axie Infinity.

PERP

KSM

SushiSwap

Vergeet u niet iets?

Serum

Crypto kopen begint bij BLOX.

Dat is de missie. BLOX weet bitcoin zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor het grote publiek en dat is waar ze zich iedere dag voor inzetten .… Een greep uit het aanbod is:

ZRX

Waves

Apecoin

ALGO

Waves

Maker

Vertrouwd door duizenden traders sinds 2019.

Balancer

ICX

WAVES

Zoals de reclame zegt: dit is je teken!

Een blockchain klinkt ingewikkeld, maar het principe is eenvoudig. Het is een digitaal grootboek waarin u alle transacties en saldo’s van gebruikers terug kan vinden. Alle informatie wordt chronologisch opgeslagen in blokken. Die blokken zijn cryptografisch met elkaar verbonden.

Bitmymoney: 1.01%

MLN

AAVE

DYDX

Vergeet je niet iets?

Let op: je document moet natuurlijk wel geldig zijn en je moet 18 jaar of ouder zijn om de app te mogen gebruiken.

VET

Hedera Naast betalen kan u ook handelen in crypto’s. Dat kunt u vergelijken met de aandelenmarkt. Door op de juiste momenten te kopen of te verkopen probeert u zoveel mogelijk winst te halen.

Hoe groter een netwerk is, hoe moeilijker het is om deze te hacken. Denk hierbij aan coins zoals bitcoin en ethereum. Het is dus vrijwel onmogelijk om een cryptocurrency-netwerk aan te vallen. Zeker als het om grote coins gaat.

Wij raden u aan om slechts een bedrag te investeren in cryptocurrency dat u bereid bent om te verliezen. Cryptocurrency koersen namelijk erg beweeglijk. U kan veel geld verdienen, maar ook verliezen. Tegelijkertijd geloven wij dat crypto een van de meest interessantste investeringen is die u kan doen.

Bitcoin Cash

Decentrale Financiën

App-privacy

Een andere oplossing is om een blockchain op te splitsen in meerdere zij-blockchains. Dit is wat Polkadot doet. Een bijkomend voordeel: iedere zij-keten kan naar wens worden aangepast! Monero

Apecoin

Wilt u op andere plekken in Nederland betalen met cryptovaluta? Dan moet u goed zoeken. Gelukkig zijn er steeds meer locaties waar u terecht kan met uw cryptomunten.

MKR

Bepaal uw strategie. Een populaire strategie is Dollar Cost Averaging. Periodiek een vast bedrag in crypto investeren, bijvoorbeeld 50 euro per maand in bitcoin.

Waar kan ik het beste cryptocurrency kopen?

Investeren blijft altijd een risico. Crypto is daarop geen uitzondering. Waar moet u dan allemaal aan denken?

Vereist iPadOS 13.0 of nieuwer.

- Vanaf nu is het mogelijk om tot 10 verschillende coins te staken!- Je leest nu het laatste crypto nieuws in de BLOX app- We hebben meer informatie over coins toegevoegd- Het is nu mogelijk om prijs alerts in te stellen voor je favoriete coins- Bugfixes en prestatieverbeteringen

Telefoon kwijt? Geld kan alleen naar jouw rekening.

De transactiekosten in de BLOX-app zijn enorm laag. Je betaalt slechts 1% fee per order. Bij iedere transactie krijg je van te voren exact te zien hoeveel je precies betaalt. Zo sta je dus nooit voor verassingen.

Oeps! Er is iets mis gegaan tijdens het registreren, probeer het later nogmaals.

LSK

BAL

Tether

3. Tegoed opwaarderen

Solana

De limieten zijn als volgt:

Regulering

EOS

Perpetual Protocol

Enzyme

Lange en korte termijn

Uniswap

Waar moet u op letten als u begint met crypto?

LUNA

Injective Protocol

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

9. Wat zijn de risico’s van crypto?

BLOX Dé crypto-app van BTC Direct. Binnen 1 minuut je favoriete coin!

Identificatie­methode

AVAX

Vereist iOS 13.0 of nieuwer.

Grootte

DASH

MANA

ANT

COMP

Origin Protocol

Wel zijn er hulpmiddelen die u kan gebruiken om op het goede punt toe te slaan. Lees hier onze tips en u herkent in no-time wat het juiste moment is om in te stappen.

Bij BLOX doen we er alles aan om jouw veiligheid te garanderen. Zo worden alle coins in de app cold storage opgeslagen. Dat betekent dat de toegang naar alle crypto’s offline wordt opgeslagen. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig kan handelen!

Contact

MANA

LTC

Te dure transactie kosten. Voor de rest wel een leuke app om te gebruiken voor beginners. Nuttig

Cryptocurrency bezitten is simpel! Download de handige alles-in-één app BLOX, en u kan in drie simpele stappen aan de slag. Binnen 1 minuut, en al vanaf 1 euro.

OMG Network

Aankopen

Bancor

Bitcoin is begonnen als decentraal alternatief op geld zoals de euro en de dollar. Deze crypto wordt gebruikt als betaalmiddel, of om digitaal waarde op te slaan. Er zijn ook tal van andere crypto’s die zich richten op betalingen. Denk aan Litecoin, Ripple en Dash.

In 4 seconden crypto kopen. Traden in een vingerknip!

Diagnostiek

Compound

Goeie app

Compatibiliteit

FLOW

HBAR

DOT

Gratis

Toon

Beoordelingen en recensies

ANT

Flow

Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro.Download nu de gratis app!

Tether

Waves

Leuke app maar mis order functies

Ox

Oei! Hier lijkt iets mis te gaan. Probeer het opnieuw.

Kusama

MKR

Suggesties voor jou

Polygon

STORJ

9. Bitcoin kopen met de BLOX (weareblox) App – DESTIFT.nl

LINK

Cosmos

LTC

Talen

Dat app is best handig. Ik mis alleen de mogelijkheid om een verkoop te programmeren zodat ik op een bepaald saldo kan cashen. Dat heeft mij al veel geld gekost en is voor mij een reden om naar een andere over te stappen.

Solana

Zcash

STORJ

Betalen

QTUM

Algorand

ICX

Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend.

Gnosis

Aragon

AVAX

Investeert u in cryptocurrency, dan is het belangrijk dat u een strategie hebt. Stel uzelf eerst een aantal vragen. Wilt u veel of weinig bezig zijn met traden? Wilt u snel resultaat hebben, of ligt uw focus meer op het opbouwen van vermogen op lange termijn?

LUNA

Maker

Coins worden veilig offline beheerd

Meer informatie? Lees dan onze tips voor beginners.

Cryptocurrency is een nieuwe ontwikkeling. Overheden vinden cryptocurrency soms nog moeilijk te plaatsen. Is het een betaalmiddel of een belegging? Moet u er belasting over rekenen, en zo ja: op welke manier?

SRM

Orchid

E-mail, live chat en social media.

BNB

Benjamin Bakker

Synthetix

Andere voorbeelden van crypto’s die zich richten op decentrale applicaties (dApps) zijn Cardano en Solana.

The Sandbox

Avalanche

Fantom

Bitcoin Cash

Secondewerk, altijd en overal

Lisk

Nieuw bij BLOX: rendement op je coins

Enjin Coin

Ocean Protocol

Begin vandaag

Kinderlijk eenvoudig

Website van de ontwikkelaar

KNC

Aragon

The Sandbox

4. Waar moet u op letten als u begint met crypto?

MANA

Blox inloggen op pc

XRP

BNT

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons

BADGER

REN

Geen technische kennis nodig

Gebruiks­gegevens

De meeste crypto’s zijn in meer of mindere mate decentraal. Dat betekent dat iedereen kan meedoen, en dat niemand de baas is. Neem bitcoin. Iedereen mag transacties verwerken, controleren, ontvangen en versturen.

Ripple

Lisk

ENJ

Check de algemene voorwaarden onder het genot van een theetje, en daarna ben je klaar voor de start!

© 2022

Cosmos

https://nl.trustpilot.com/review/www.weareblox.com

Binance Coin